Viognier & Chardonnay Bergulé
Popis
Víno fermentovalo v sudech z bulharského dubu, druhá náplň.
Jídlo: měkké sýry, pěny a občerstvení - kozí, brie, camembert, ryby a mořské plody. Pikantní jídla, asijská kuchyně, sushi, sashimi.
Podávat chlazené na 10-12°C.
Podobné produkty
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Nové, moderní vinařství Villa Melnik otevřelo poprvé dveře v roce 2013 a zahrnuje pouze vysoce kvalifikovaný personál s vášní pro víno. S tvrdou a konsistentní prací a respektováním přírody i klientů produkují vynikající, světově proslulé víno se zřetelným charakterem Melniku.