Výhodný nákup od 6ks stejného vína! - Množstevní sleva 5% u všech produktů.

Pinot Noir Heritage EM

Červené suché víno.

  • 299 Kč 20 Kč –6 %
    372 Kč / 1 l
  • Skladem
279 Kč / ks
Kategorie: Červené
Vinařství: Edoardo Miroglio
Barva: Červené
Odrůda: Pinot Noir
Ročník: 2019
Alkohol (%): 13,5
Obsah cukru: Suché
Region: Thracká nížina
Typ: Tiché
Archivace:: Až 5 let
 

Zrání v barikových franzouzských dubových sudech po dobu 12 až 15 měsíců a 6 měsíců uleženo v láhvi.

Cihlově červená barva s hnědými odlesky: Neopakovatelné aroma černých třešní a višní, kávy, kouře a koření. Elegantní chuť červených bobulovitých plodů a vanilky doplněná o dřevité a kouřové nuance. Jemné taniny a dlouhá dochuť.

Vhodné k pokrmům z červeného masa a zvěřiny, k tvrdým sýrům, těstovinám a pizze.

Podávat při teplotě 16-18°C. Celkový projev velmi umocní dekantaci.

Odrůda velmi náročná na pěstování. Ruční selektivní sběr hroznů a regulovaný hektarový výnos moštu.

Podobné produkty

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Vinařství Edoardo Miroglio bylo založeno v roce 2002 a první produkce byla zahájena v roce 2005. Nachází v oblasti Trácké nížiny v obci Elenovo, 22 km od Nové Zagory. Vinařství je obklopeno vinicemi na kopcovitých svazích, jezerem a zelenými loukami, které vytvářejí vynikající podmínky pro rozvoj vinařské turistiky. Vinařství obklopené 220 hektary vinic, je působivou kombinací architektury inspirované antikou, která s moderní vinařskou technologií přirozeně splývá s prostředím. Vinařství se specializuje na výrobu vysoce kvalitních bílých a červených vín, růžových vín a přírodně perlivých vín brut (bílých a růžových) klasickou technologií. Od roku 2013 získalo vinařství Edoardo Miroglio certifikaci pro ekologické vinice (Bouquet, Tramín, Viognier a Mavrud). Roční výrobní kapacita vinařství je 1 milion litrů vína. Výrobní cyklus zahrnuje všechny technologické operace od počátečního zpracování hroznů až po lahvování vína.