Výhodný nákup od 6ks stejného vína! - Množstevní sleva 5% u všech produktů.
Novinka

Gamza&Cabernet Franc Gomotartzi

Červené suché víno.

  • 209 Kč 20 Kč –9 %
    252 Kč / 1 l
  • Skladem
189 Kč / ks
Kategorie: Červené
Vinařství: Bononia Estate
Barva: Červené
Odrůda: Gamza
Ročník: 2023
Alkohol (%): 13
Obsah (l): 0,75
Obsah cukru: Suché
Region: Podunajská nížina
Typ: Tiché
Archivace:: Až 5 let
Zbytkový cukr (g/l)::
Kyseliny (g/l)::
Bezcukarnatý extrakt (g/l)::
 

Krásná rubínová barva se střední intenzitou. Ovocná vůně s převahou ostružin a jahod činí víno atraktivním a působivým. Dobrá ovocná kyselinka a lehká intenzita z něj činí víno s afinitou k různým pokrmům. Doporučujeme podávat mírně vychlazené 14-16°C.

Asijská kuchyně, těstoviny, pernatá zvěřina a lehké sýry.

Podobné produkty

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

V roce 2013 bylo vysázeno prvních 40 hektarů mladé révy a k dnešnímu dni se vinice rozkládají na více než 130 hektarů. Přáním majitelů je, aby výsadba dosáhla rozlohy 150 hektarů, která vznikla prořezáváním Dr. Guillota, na níž se budou pěstovat tak rozmanité odrůdy jako Sauvignon Blanc, Chardonnay, Tramín, Viognier, Ryzlink rýnský, Muškát Ottonel, Rulandské modré, Rulandské šedé, Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Syrah a tradiční bulharská Gamza. Mladá réva je přesně vybírána z Itálie a Francie podle poptávky mezinárodních spotřebitelů. Rodina Jotovových, která se řídí zásadou, že udržitelný podnik vzniká s motivovanými zaměstnanci, poskytuje školení a zaměstnání místním obyvatelům, podporuje rozvoj třídy "vinařství" v odborné zemědělské škole v obci Dunavci a využívá mezinárodních vztahů, které nashromáždila za posledních 25 let zahraničněobchodní činnosti, k propagaci regionu obce Vidin. Pro naplnění svých cílů přilákala společnost Bononia Estate osvědčené odborníky, kteří metodicky vytvářejí udržitelnou symbiózu mezi historickým dědictvím a nejinovativnějšími technologiemi v oboru.