Enira Cabernet Sauvignon Bessa Valley
Popis
Zrálo 10-12 měsíců v použitých sudech z francouzského dubu, 20 % dvou leté a 80 % tří leté.
Intenzivní, tmavě rubínová barva. Vůně je ovocná, typická pro tuto odrůdu, s nuancemi černého ovoce, půdy, dubu a mandlí. Kulaté, harmonické, středně strukturované tělo s příjemnou svěžestí a kyselinkou. Atraktivní a šťavnatý závěr, který si můžete vychutnat.
Víno se dobře snoubí s pokrmy z těstovin, restovanou zelinou, grilovaných a pečených mas, kořeněných klobás a zralých sýrů.
Celkový projev umocní krátká dekantace .
Podávat při teplotě 17-18°C.
Ruční selektivní sběr hroznů a regulovaný hektarový výnos moštu na 38 hl/ha zaručují prvotřídní kvalitu vína.
Podobné produkty
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Vinařství Bessa Valley, založené v roce 2001, se rozléhá na 250 hektarech, z nichž 140 slouží pro růst révy. Součástí sklípku je „DUG IN THE ROCK“, která umožňuje kvalitní zrání vína ve francouzských dubových sudech, díky tomu, že udržuje konstantní teplotu a vlhkost vzduchu. Hrozny jsou sbírány ručně školeným personálem, který hrozny třídí dvakrát a který na fermentaci posílá jen ty nejlepší bobule.