Výhodný nákup od 6ks stejného vína! - Množstevní sleva 5% u všech produktů.

Bílé suché víno.

  • 259 Kč 30 Kč –11 %
    305,33 Kč / 1 l
  • Skladem
229 Kč / ks
Kategorie: Bílé
Vinařství: Edoardo Miroglio
Barva: Bílé
Odrůda: Chardonnay
Ročník: 2019
Alkohol (%): 14,5
Obsah cukru: Suché
Region: Thracká nížina
Typ: Tiché
 

Po dobu 5 měsíců 30% vína zrálo v nových francouzských dubových sudech.

Sytě žlutá bava s zelenavými odlesky. Citrusové aroma doplněné o tóny tropického ovoce, sušené meruňky, másla a mandlí. Svěží vyvážená chuť s dlouhotrvající dochutí.

Vhodné ve spojení s ústřicemi, mušlemi a jemnými omáčkami, zeleninovými předkrmy a jemně grilovaným rybím masem, drůbežím a tvrdými sýry.
Podávat chlazené na 10-12°C.

Podobné produkty

  • Zelanos ChardonnayVýprodej
    Bílé suché víno.
    Dostupnost:Skladem
    Kód:0066
    Značka:Zelanos
    Chardonnay Zelanos
    219 Kč (–9 %)
    199 Kč

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Vinařství Edoardo Miroglio bylo založeno v roce 2002 a první produkce byla zahájena v roce 2005. Nachází v oblasti Trácké nížiny v obci Elenovo, 22 km od Nové Zagory. Vinařství je obklopeno vinicemi na kopcovitých svazích, jezerem a zelenými loukami, které vytvářejí vynikající podmínky pro rozvoj vinařské turistiky. Vinařství obklopené 220 hektary vinic, je působivou kombinací architektury inspirované antikou, která s moderní vinařskou technologií přirozeně splývá s prostředím. Vinařství se specializuje na výrobu vysoce kvalitních bílých a červených vín, růžových vín a přírodně perlivých vín brut (bílých a růžových) klasickou technologií. Od roku 2013 získalo vinařství Edoardo Miroglio certifikaci pro ekologické vinice (Bouquet, Tramín, Viognier a Mavrud). Roční výrobní kapacita vinařství je 1 milion litrů vína. Výrobní cyklus zahrnuje všechny technologické operace od počátečního zpracování hroznů až po lahvování vína.