Bio Mavrud & Rubin
Popis
Zrání v 33hektolitrových franzouzských a 500litrových bulharských dubových sudech po dobu 6 měsíců.
Sytá rubínově červená barva, komplexní svěží aroma červených plodů, třešní, rybízu a ostružin s zemitým dubovým podtónem. Dobře rozeznatelné vůně obou odrůd. Harmonická chuť bohatá na ovoce s dobře vyváženou kyselostí a jemnými taniny.
Víno se dobře snoubí s pokrmy z grilovaným a pečený masem, kořeněných klobás a zralých sýrů či italskými těstovinami a pizzou.
Podávat při teplotě 16-18°C.
Celkový projev velmi umocní dekantace.
Podobné produkty
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Vinařství Edoardo Miroglio bylo založeno v roce 2002 a první produkce byla zahájena v roce 2005. Nachází v oblasti Trácké nížiny v obci Elenovo, 22 km od Nové Zagory. Vinařství je obklopeno vinicemi na kopcovitých svazích, jezerem a zelenými loukami, které vytvářejí vynikající podmínky pro rozvoj vinařské turistiky. Vinařství obklopené 220 hektary vinic, je působivou kombinací architektury inspirované antikou, která s moderní vinařskou technologií přirozeně splývá s prostředím. Vinařství se specializuje na výrobu vysoce kvalitních bílých a červených vín, růžových vín a přírodně perlivých vín brut (bílých a růžových) klasickou technologií. Od roku 2013 získalo vinařství Edoardo Miroglio certifikaci pro ekologické vinice (Bouquet, Tramín, Viognier a Mavrud). Roční výrobní kapacita vinařství je 1 milion litrů vína. Výrobní cyklus zahrnuje všechny technologické operace od počátečního zpracování hroznů až po lahvování vína.