Přejít na obsah

Viognier

Bílá vína
Francouzská odrůda Viognier má silné květinové aroma, na chuť jsou sušší a chutnají více po citrusových plodech. Pokud zraje v nerezových tancích, má intenzivní chuť meruněk a broskví, pokud ale fermentuje v dubových sudech, má navíc vanilkové tóny. Někdy bývá zaměňován s odrůdou Gewürtztraminer.
Viognier eXcentric Incanto
Lahev 0,75
Viognier eXcentric Incanto
Bílé suché víno.
Odrůda: 100% Viognier
Ročník: 2018
Obsah alkoholu: 13%
Obsah:0,75l
Region: Údolí řeky Struma - jihozápad Bulharska.
Vinařství: Medi Valley

Víno se hodí k jarním salátům ochuceným citronem nebo octem, zeleninovým předkrmům, tučním rybám a grilované drůbeží s bylinkovým kořením.
Podávat ohlazené na teplotě 9-12°C.

Ruční selektivní sběr hroznů a regulovaný hektarový výnos moštu na 38hl/ha s obsahem cukru max. 20% zaručují prvotřídní kvalitu vína. Zbytkový cukr do 4g/l.
Okamžitá dostupnost
Množstevní sleva k dispozici Množstevní sleva k dispozici
259Kč(vč. DPH)
Přidat
Bio Viognier&Traminer
Lahev 0,75
Organic wine
Bílé suché víno.
Odrůda: Viognier&Traminer
Ročník: 2018
Obsah alkoholu: 13%
Obsah:0,75l
Region: Thrácká nižina
Vinařství: Edoardo Miroglio

Slamově žlutá až nazelenalá barva s dokonalou čirostí. Vůně je svěží a ovcná s nádechem bylin. Chuť je svěží, homogenní, dobře vyvážená, s dlouhou ovocnou dochutí.

Víno se hodí k jarním salátům, zeleninovým předkrmům, tučním rybám a grilované drůbeží s bylinkovým kořením.
Podávat ohlazené na teplotě 8-9°C.

Ruční selektivní sběr hroznů a regulovaný hektarový výnos moštu na 38hl/ha zaručují prvotřídní kvalitu vína. Studená macerace 12h. Fermentace při 14°C 30 dnů v nerezovém sudu. Zbytkový cukr do 4g/l.
Okamžitá dostupnost
Množstevní sleva k dispozici Množstevní sleva k dispozici
189Kč(vč. DPH)
Přidat
Viognier Starosel
Lahev 0,75
Bílé suché víno.
Odrůda: 100% Viognier
Ročník: 2018
Obsah alkoholu: 13%
Obsah:0,75l
Region: Thrácká nižina - pobřeží Černého moře
Vinařství: Starosel

Víno má světle zelenou barvu s dokonalou čirostí. Vůně je svěží, komplexní s nádechem ananasu, květin a travin.

Víno se hodí k jarním salátům ochuceným citronem nebo octem, zeleninovým předkrmům, tučním rybám a grilované drůbeží s bylinkovým kořením.
Podávat ohlazené na teplotě 9-12°C.

Ruční selektivní sběr hroznů a regulovaný hektarový výnos moštu na 38hl/ha s obsahem cukru max. 20% zaručují prvotřídní kvalitu vína. Zbytkový cukr do 4g/l.
Okamžitá dostupnost
Množstevní sleva k dispozici Množstevní sleva k dispozici
170Kč(vč. DPH) 189Kč
Přidat
Návrat na obsah